U kunt bij de praktijk een aantal zaken online regelen. Zoals herhaalmedicatie bestellen. Dit gaat viaMijnGezondheid.net.

MijnGezondheid.net is ook via de app Medgemak in te zien. Het voordeel van Medgemak is dat u dit eenmalig instelt op uw mobiel of Ipad, met een eigen pincode. Kijkt u voor de instructies hiervan op MijnGezondheid.net.

Herhaalrecepten: U kunt viaMijnGezondheid.net uw herhaalmedicatie aanvragen. U kunt alleen chronische herhaalmedicatie aanvragen. Als uw bestelling klaar ligt bij de apotheek ontvangt u een berichtje zodat u het kunt ophalen. Houdt u er rekening mee dat dit wel enkele dagen kan duren.
Wilt u medicatie aanvragen wat niet in het aangeboden lijstje staat dan kunt u contact opnemen met de praktijk. Wat u ook kunt doen in dit geval is een vraag stellen via MijnGezondheid.net optie “mijn berichten”.

Afspraak maken: Deze functie is momenteel niet actueel.

U kunt online een afspraak maken bij de huisarts of bij de assistente. Bij de huisarts kunt U kiezen voor een 10 min. afspraak (voor 1 klacht) of een 20 min. afspraak (voor 2 klachten of een uitgebreide klacht (bijv. psychisch)). Als het gaat om een medische ingreep of het plaatsen van een spiraal moet u contact opnemen met de praktijk. Bij de assistente kunt u een afspraak maken voor oren uitspuiten, bloeddruk meten, wratten aanstippen, een injectie zetten, hechtingen verwijderen of een uitstrijkje vanuit het Bevolkingsonderzoek.

Twijfelt u aan de urgentie van uw klacht? Belt u dan met de assistente of doe de test op Moet ik naar de dokter?


E-consult: ofwel een medische vraag stellen in een veilige omgeving. U kunt hier een vraag stellen aan de praktijk, ons streven is deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Voor deze optie moet u inloggen op MijnGezondheid.net, keuze “mijn berichten”. Let op, dit is niet voor spoedeisende vragen, belt u daarvoor altijd met de praktijk.

Uw dossier inkijken: Als u online uw dossier wilt inzien kunt u dit aanvragen bij de praktijk. U kunt hiervoor bellen of viaMijnGezondheid.net “mijn berichten” dit verzoek doen. Als dit eenmaal geregeld is kunt u altijd uw dossier inzien.


Uw labwaardes inzien: als uw dossier online is opengezet voor u kunt u ook uw bloeduitslagen inzien. Bij elke nieuwe uitslag krijgt u een berichtje dat er nieuwe uitslagen bekend zijn. U kunt deze dan vinden opMijnGezondheid.net, met een advies van de huisarts.

unsplash